Stan Valckx (l.), Evert Cuijpers, Marco Bogers, Rob Hendrix, Ron Koenen en Christ van den Munckhof.
Stan Valckx (l.), Evert Cuijpers, Marco Bogers, Rob Hendrix, Ron Koenen en Christ van den Munckhof. Foto: Rikus ten Brücke

'VVV club van regio'

Venlo | "VVV is niet alleen van Venlo, maar van de hele regio. We zijn dan ook erg blij dat Omroep Venlo en Peel en Maas (TV) hebben besloten om het programma VVV TV ook op het kanaal van Peel en Maas TV uit te gaan zenden. Dat is goede promotie voor VVV in de regio Venray."

Algemeen directeur Marco Bogers van de Venlose voetbalclub, momenteel de trotse koploper in de Jupiler League, zegt het met een tevreden glimlach op zijn gezicht. Dinsdag werd de samenwerking in het bijzijn van Stan Valckx, manager voetbal van VVV-Venlo, directeur Christ van den Munckhof van uitgeverij en drukkerij Van den Munckhof BV, hoofdredacteur Ron Koenen van Peel en Maas (TV), directeur Rob Hendrix van Summa Adviesgroep en directeur Evert Cuijpers van Omroep Venlo officieel beklonken. Sponsoring van VVV is een bewuste keuze, zegt Rob Hendrix. "Als VVV goed presteert, zoals nu, geeft dat aan een regio een positief imago. Voetbal is nog altijd volkssport nummer 1, wij steunen VVV graag om haar ambities te verwezenlijken." "Tevens biedt VVV aan bedrijven een mooi platform om te netwerken", zegt Christ van den Munckhof. "Wij krijgen nu de kans om ons met onze uitgeverij en drukkerij in een regio buiten Venray te laten zien." Directeur Evert Cuijpers van Omroep Venlo: "VVV-Venlo is meer dan een voetbalclub en groter dan Venlo. De Koelclub heeft een functie in de hele regio en verdient sympathie en steun uit die hele regio. Wij juichen de samenwerking met Peel en Maas TV dan ook alleen maar toe. VVV is een instituut, een gevoel en daar mogen we met ons allen trots op zijn. VVV TV draagt bij aan dat gevoel dat we zo breed mogelijk moeten uitdragen. Op naar een volle Koel dus, want niet alleen bij de topwedstrijden maar ook bij op papier mindere tegenstanders verdient dit team een talrijk publiek!"