Afbeelding

Schouwburg Venray presenteert...

Venray | Nu het begin is gemaakt en de eerste voorstellingen zijn gehouden, is het tijd om vooruit te kijken naar de aankomende voorstellingen in Schouwburg Venray.

In de familievoorstelling De Nieuwe Kleren van de Keizer komt Alfons erachter of geld nou echt gelukkig maakt. Wanneer hij begint te fantaseren dat hij alles heeft wat zijn hartje begeert, is hij opeens keizer! Met een groot paleis, genoeg geld en zijn eigen personeel doet hij alleen waar hij zin in heeft.

Hij komt er snel achter of hij hier ook daadwerkelijk gelukkig van wordt. Voor de mooiste kleurplaat, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd, is er een leuke prijs. Na afloop van de voorstelling is er een meet and greet met de hele cast in de foyer. De Nieuwe Kleren van de Keizer is op woensdag 25 januari om 15.00 uur te zien in Schouwburg Venray.

Daarnaast zijn de Ashton Brothers terug. Wegens succes is de toer van deze heren verlengd. Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze belandden bij de Ashton Brothers. Zij dopen de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

Enfants Terribles van de Ashton Brothers is te zien op donderdag 26 januari om 20.00 uur. Een avond lang genieten van grote klassiekers en herontdekte muzikale pareltjes. Dat kan op vrijdag 27 januari om 20.00 uur tijdens de muziekvoorstelling Op een mooie Pinksterdag.

Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg brengen een verrassend concert ten gehore met onder andere filmmuziek, commercials, ballades, televisieleaders en kinderliedjes. Hierbij worden zij begeleid door een live-orkest onder leiding van Eric van Tijn. Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op de website www.schouwburgvenray.nl.

Foto: De muziekvoorstelling Op een mooie Pinksterdag. Foto: Govert de Roos.