Afbeelding

Schoonheidssalon Eveline viert feest

Venray | Ruim 25 jaar zit schoonheidsspecialiste Eveline uit Venray in het vak. Dat gaat ze heel 2017 vieren. Alle klanten worden in Schoonheidssalon Eveline verwend met een speciale verrassing. Iedere maand heeft de salon een nieuw thema waarmee Eveline u nog meer in de watten gaat leggen. Kortom: verwennerij, luxe, rust en gezelligheid puur bij Schoonheidssalon Eveline.

Een kwart eeuw geleden begon Eveline in een schoonheidssalon annex zonnestudio, waarna ze zich verder wist te bekwamen in een drogisterij/parfumerie en als docente voor aankomende schoonheidsspecialistes. Een eigen salon beginnen was voor haar de logische volgende stap. In 2000 was het zover. Inmiddels is Schoonheidssalon Eveline een begrip in de regio
Venray.

Nog steeds geniet Eveline ervan om klanten in haar salon te verwennen, en ze te adviseren voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Schoonheidssalon Eveline is gespecialiseerd in acne, huidverbetering, elektrisch ontharen en ontharingstechnieken. Twijfelt u over de kosten? Bedenk dan dat diverse behandelingen bij Schoonheidssalon Eveline door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Wilt u graag een ontspannende, voor de huid gezonde en verkwikkende gelaatsbehandeling? Ook daarvoor bent u bij Schoonheidssalon Eveline aan het juiste adres. Een van Evelines favorieten is het zogenoemde microneedling, een geweldige, super-hygiƫnische behandeling voor mensen die snel resultaat willen zien. Microneedling is ideaal voor de behandeling van littekens, het verminderen of verzachten van rimpels en dubbele kin, het tegengaan van alopecia (haaruitval) en het verkleinen van gezichtsporiƫn. Een mooie behandeling voor een langdurig resultaat. Nieuwsgierig geworden? Kijkt u eens op de website van Schoonheidssalon Eveline (schoonheidssalonvenray.nl) en laat u verrassen. Eveline wacht op u.


Receptie prins Ut Dartele Veulen

Veulen | Carnavalsvereniging Ut Dartele Veulen in Veulen houdt op zaterdag 21 januari een receptie voor prins Daan I in zaal 't Veule in Veulen vanaf 20.11 uur. Tevens wordt tijdens deze avond de naam van de Gaolde Paerddrager bekendgemaakt. Iedereen is van harte
welkom.