Jeugdzitting

Venray | De Hazekeutel in Venray houdt op zondag 29 januari om 14.11 uur de jeugdzitting 2017 in de foyer van Schouwburg Venray.

De vastelaovesmiddag staat in het teken van het aftreden van jeugdprins Fer I en zijn adjudanten Blaise en Nard. Hierna worden de nieuwe jeugdprins en het jeugdboerenbruidspaar uitgeroepen. Thema dit jaar is 'Fiëste wie de biëste'. Kijk voor meer informatie op de website www.hazekeutel.nl.

De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo wordt op zondagmiddag 22 januari een demonstratie smeden en stroop maken gehouden.

Kinderen mogen een bijzondere vogelverrassing maken die thuis in de tuin kan worden opgehangen. Het museum is open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De demonstraties beginnen om 11.00 uur. Zie ook www.museumdelocht.nl.

Cambrinus

Horst | Op zondag 22 januari staat Steampower op het podium van Cambrinus. De band van Fay Lovsky wordt compleet gemaakt door gitarist Laurens Joensen, violist Joost van Es en Janos Koolen op banjo en mandoline. Dit optreden begint om 16.00 uur. Reserveren van kaarten kan via www.cambrinusconcerten.nl.