Afbeelding

Patricia Janssen wint prijsvraag

Venray | Patricia Janssen uit Venray heeft de prijsvraag van Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens BV gewonnen. Vorig jaar oktober konden bezoekers op de Ondernemers Vakdagen in Evenementenhal Venray bij de stand van Duisenburgh Vermogensregie raden wat de eindstand van de AEX op 31 december 2016 zou zijn. Met een voorspelling van 483 punten en een werkelijke eindstand van 483,19 was Patricia (na loting) de gelukkige winnaar.

Afgelopen vrijdag werd de prijs door Tjeerd Jenniskens van Duisenburgh feestelijk overhandigd. Janssen kreeg een waardecheque voor een Patron menu inclusief wijnarrangement voor twee personen bij topchef René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas. Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens BV biedt onafhankelijk vermogensadvies, vermogensbeheer en vermogensregie aan vermogende particulieren en bedrijven. Meer informatie vindt u op www.duisenburgh.nl/vermogensregie.

Op de foto van links naar rechts: Tjeerd Jenniskens, Patricia Janssen, en René Brienen


Geslaagd nieuwjaarsconcert

Venray | Koninklijke Harmonie Euterpe bood afgelopen zondag de gemeenschap van Venray weer haar traditionele Nieuwjaarsconcert aan. Voor een volle schouwburg in Venray trad het opleidingsorkest als eerste op.

Na de pauze speelde het groot orkest een gevarieerd programma, waarin uiteraard de bekende werken van componist Strauss niet mochten ontbreken. Het concert werd traditiegetrouw afgesloten met de Radetzky Mars van Johan Strauss sr., waarbij het publiek volop meedeed. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Marc Koninkx. Na afloop was er een gezellig samenzijn in de foyer en gelegenheid om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Dit jaar natuurlijk met een speciaal feestelijk tintje vanwege de prachtige ambiance van de nieuw verbouwde schouwburg.


Eremetaal G-judoka's

België | De G-judoka's van Sportinstituut Verhagen namen afgelopen zondag met succes deel aan een toernooi in België. In een deelnemersveld van 125 g-judoka's was Verhagen vertegenwoordigd met twaalf leden. Drie judoka's wonnen een gouden medaille: Jurgen van der Heijden, Jasper Holtackers en Marieke Lenssen (foto). Zilver was er voor Ifeany Oguejiofor, Priscilla de Roock, Ben Sijmons en Emmy van Tiel, terwijl Daan Linders, Daan Rongen, Rik Sijmons, Sabine en Thijmen Weren derde
werden.