GVB kiest voor Munckhof Horst

Horst | Munckhof heeft de aanbesteding gewonnen voor de Vervoersdienst Nachtmobiel van het GVB in Amsterdam.

De opdracht betreft het dagelijks vervoeren van medewerkers van GVB die de dienstregeling starten of eindigen. 's Nachts is er geen openbaar vervoer waarmee de medewerkers kunnen reizen. Munckhof gaat GVB daarin faciliteren middels taxivervoer. De opdracht voor GVB houdt in dat Munckhof zeven dagen per week op zes trajecten in Amsterdam en Amstelveen een flexibele dienstregeling opzet voor het vervoeren van de medewerkers van GVB.

Jos Poortinga, directeur Taxi bij Munckhof licht toe: "We zijn uiteraard erg blij dat GVB ons deze opdracht gegund heeft. De opdracht sluit ook aan bij de ontwikkelingen van Munckhof. Voor de Nederlandse Spoorwegen verzorgen we bijvoorbeeld in heel Nederland dezelfde service."

Verdere groei van de organisatie De opdracht voor GVB betekent ook een verdere groei van de taxiactiviteiten in Amsterdam en omgeving. "We verzorgen op dit moment vanuit onze vestiging in Zaandam al diverse vervoersopdrachten in de Randstad. Aangezien deze opdracht vooral in de nachtelijke uren uitgevoerd wordt en dus niet gecombineerd kan worden met ander vervoer, zal hiervoor extra personeel nodig zijn." GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam. De organisatie telt 3750 medewerkers. Munckhof bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van meerdaags evenement tot zakenreis. Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies Taxi, Tour en Travel. De taxidivisie richt zich op het regisseren, organiseren en uitvoeren van kleinschalig personenvervoer in geheel Nederland. Vanuit de regiecentrale in Horst wordt het vervoer geregisseerd voor vele zorginstellingen, overheden en andere organisaties. Daarnaast verzorgt Munckhof taxivervoer in de breedste zin van het woord vanuit vestigingen in Eindhoven, Horst, Heijen, Lichtenvoorde, Arnhem, Ridderkerk en Zaandam. De divisie Tour is gespecialiseerd in grootschalig groepsvervoer per touringcar. Naast het uitvoeren van dit vervoer vanuit de locatie in Horst is de tour divisie gespecialiseerd in het plannen en verzorgen van complexe vervoersprojecten. Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.