Afbeelding
Foto: Roy Beusker

Win kaarten voor Body Language

Venray | In Schouwburg Venray is op donderdag 19 januari om 20.00 uur de komedie Body Language met een stoomcursus lichaamstaal aan theaterpubliek te zien.

Altijd alles al willen weten over pluisjesplukken, duimvertoon, de cowboypose en het miniroksyndroom? Producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt dit seizoen de ultrakomische voorstelling Body Language, en stoomcursus lichaamstaal, naar het theater. Een komedie vol hilarische en herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven.

Body Language is gebaseerd op de internationale bestseller van Barbara en Allan Pease en is van de makers van Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde. Rollen worden vervuld door Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Joey Ferre.

De regie is in handen van Paul van Ewijk. Allard Blom heeft het script geschreven.

Durf jij het aan? Hoe maak je een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moet je nooit je armen over elkaar slaan? Waarom laat een vrouw als ze flirt haar kin op haar handen rusten? Waarom stappen we liever niet in een volle lift? Hoe komt het dat voeten de waarheid vertellen? Door lichaamstaal straal je vaak onbewust iets anders uit dan je zelf denkt. In Body Language worden zaken aangehaald waar je normaal niet zo snel over na zou denken, maar waarvan je toch denkt: 'Dat doe ik ook!'

Lezers van nieuwsblad Peel en Maas maken kans op 2x2 kaarten voor de voorstelling van Body Language door het goede antwoord op de volgende vraag te mailen naar redactie@peelenmaasvenray.nl. Wanneer (datum) is Body Language te zien in Schouwburg Venray?

Foto: Roy Beusker.


Hobbymarkt in Brukske

Venray | In het wijkcentrum in Brukske aan de Kiosk 5 in Venray wordt op zondag 15 januari een hobbymarkt gehouden.

Diverse hobbyisten verkopen hun zelfgemaakte spullen, zoals Tiffany, bloemsierkunst, kaarten en servetten. Van de meeste hobby's is een kraam aanwezig. De entree is gratis en de markt duurt van 11.00 tot 16.00 uur.