Afbeelding

Waarderingsbeker Cees van de Ven

Venray | Wiel Michiels van ATV Venray heeft de naar hem genoemde Wiel Michiels Waarderingsbeker uitgereikt aan Cees van de Ven (op de foto links van Wiel Michiels).

Als blijk van erkenning en waardering heeft het bestuur besloten deze beker aan hem toe te kennen. Van de Ven is al jaren jurylid, scheidsrechter, voorzitter van de baancommissie en maakt sinds enkele jaren deel uit van het dagelijks bestuur. Hij heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de introductie en realisatie van de nieuwe vorm van atletiek voor de pupillen, de Atletic Champs.

Van de Ven heeft ook een belangrijk aandeel in de organisatie van baanwedstrijden van ATV Venray en in de organisatie van jurycursussen binnen de vereniging. De prestatieprijs Triatlon werd toegekend aan Finn Timmermans. Hij werd derde bij de Nederlandse kampioenschappen sprint triatlon en zevende overall. Voorts is hij eerste geworden bij het NK cross duathlon junioren.

De prestatieprijs atletiek werd uitgereikt aan C-junior Demi Boom uit Leunen. Momenteel traint Boom op Papendal bij de talentengroep van de Atletiekunie. Ook behaalde zij clubrecords en behoort tot de beste hoogspringsters van Nederland in haar categorie.

De aanmoedigingsprijs ging naar Alice Leijsen, Willem Klom en Jaydee Leenders. Dit in verband met hun vorderingen in hun sportprestaties in het afgelopen jaar. Ook de jubilarissen werden gehuldigd. Die waren Herman Bexkens en Chris Geurts. Zij zijn 25 jaar lid van ATV Venray.