Afbeelding

Oker opent jubileumjaar

Overloon | Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van zang- en theatergroep Oker hebben de leden, dirigent, regisseur, de Okerband en alle andere medewerkers van de nieuwe show samen het glas geheven.

Ook het bestuur, medewerkers en vrijwilligers van De Pit waren aanwezig. Aan hen werd een foto van Oker in actie aangeboden ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. Kijkt ook op www.oker-overloon.nl.

Foto: Links Fons van Mil, voorzitter bestuur de Pit; rechts: José Heetkamp, voorzitter bestuur Zang & theatergroep Oker. Foto: Albert Hendriks.


Cd-presentatie Luna Zegers

Overloon | De cd Entre Dos Mundos van zangeres Luna Zegers uit Overloon wordt op zondag 15 januari officieel gepresenteerd op de Flamenco Biënnale NL, hét festival voor flamenco en gerelateerde muziek van de lage landen in theater Korso in Den Haag. Zegers speelt daar samen met gitarist Eduardo Cortés het repertoire van Entre Dos Mundos, aangevuld met een aantal andere artiesten. Op zaterdag 14 januari is er een kort concert in Rasa in Utrecht. Ze brengt daar een ingekorte versie van de cd ten gehore.