Afbeelding

Jubilarissen Red Stars

Venray | Tijdens de nieuwjaarsreceptie van TTV Red Stars zijn de jubilarissen gehuldigd: Maurice Achten 40 jaar lid, Peter Bouwmans 50 jaar lid en Gijs Platzbeecker 25 jaar donateur.

Op de foto ontbreekt Jeroen Renkens, tevens 25 jaar donateur. Achten is reeds jarenlang bestuurslid en de huidige voorzitter. Bouwmans is een vrijwilliger van de buitencategorie. Hij was voorzitter van de afdeling Limburg van de NTTB, bondsraadslid, 25 jaar actief met het JSK, de JeugdSportKennismakingsdagen.

Binnen Red Stars heeft hij in alle commissies gezeten en alle functies vervuld die er zijn, behalve het penningmeesterschap. Zo was hij jarenlang competitieleider, trainer en organiseert hij al meer dan dertig jaar het scholierentoernooi. Verder heeft hij 29 jaar in het bestuur gezeten en is hij jarenlang voorzitter geweest.


Filmavond ZijActief

Venray | ZijActief Limburg houdt op dinsdag 7 februari een filmavond. Zoveel mogelijk leden en vriendinnen gaan genieten van de film Lion in Luxor Theater Venray. De film gaat over een vijfjarige Indiase jongen die verdwaald raakt in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australiƫ wordt geadopteerd. Meer dan twintig jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie. Met Dev Patel, Rooney Mara en Nicole Kidman. Alle vrouwen uit Limburg zijn welkom, zowel leden als niet-leden. Aanmelden voor de filmavond kan tot 18 januari. Kijk voor meer informatie op www.zijactieflimburg.nl.