Voordeel met de biebpas

Venray | Wie lid is van BiblioNu krijgt op de website www.voordeelmetjebiebpas.nl allerlei tips en ideeën aangereikt om eropuit te trekken.

Op vertoon van de bibliotheekpas krijgen leden korting of iets extra's bij diverse deelnemende bedrijven in heel Nederland. Daarnaast zijn er in de regio vaakacties. Zo geeft Schouwburg Venray kortingen op eerste- en tweederangs tickets van diverse voorstellingen.

Bijvoorbeeld op de voorstelling Vals, de thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de familievoorstelling Dummie de Mummie, naar het beroemde verhaal van Tosca Menten en de sprookjesmusical Pinokkio.

Ook kunnen leden profiteren van kortingen op de toegangsprijzen van musea, zoals De Kantfabriek in Horst, De Locht in Melderslo en het Venrays Museum.

Er zijn Voordeelmetjebiebpasviltjes verspreid bij diverse horecagelegenheden in de regio. De viltjes van de Limburgse kunstenaar Wendy bij de Ley zijn bedrukt met kunst zodat ze aantrekkelijk zijn om neer te leggen. Ze kunnen ook gevieren verzameld worden. Knip de randjes van de viltjes, leg de puzzel en plak vast. Zo ontstaat een schilderij.