Filmavond ZijActief Limburg

Venray | ZijActief Limburg houdt op dinsdag 7 februari een filmavond. Zoveel mogelijk leden en vriendinnen gaan genieten van de film Lion in Luxor Theater Venray.

De film gaat over een vijfjarige Indiase jongen die verdwaald raakt in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australiƫ wordt geadopteerd. Meer dan twintig jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie. Met Dev Patel, Rooney Mara en Nicole Kidman. Alle vrouwen uit Limburg zijn welkom, zowel leden als niet-leden. Aanmelden voor de filmavond kan tot 18 januari. Kijk voor meer informatie op www.zijactieflimburg.nl.

De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo wordt op zondagmiddag 15 januari speciaal voor kinderen een demonstratie van de veilingklok gehouden. Daarnaast zijn er voor hen oude spelen, een museumspeurtocht en een kleurrijke miniatuurkermis. De stroopmaker is aan het werk en een muzikaal optreden wordt verzorgd door Anja Hoeijmakers en haar band. Het museum is open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De demonstraties beginnen om 11.00 uur. Zie ook www.museumdelocht.nl.