Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Diploma's voor taekwondoka's

Venray | De winter-geupexamens 2016, georganiseerd door Taekwondo vereniging Tong-Il, in gemeenschapshuis D'n Oesterham in Oostrum is door alle leden met goed gevolg afgesloten.

Ouders, familie en bekenden genoten van de inspanningen die verricht moesten worden om in aanmerking te komen voor een hogere graduatie. Voor veel van de jeugd was het extra spannend, het was de eerste keer was dat zij hun kunnen aan een examencommissie moesten tonen. Bij de pupillen, aspiranten, junioren en senioren moest iedereen de open vragenlijst over benamingen van technieken en algemene begrippen invullen. Daarna kwamen de praktijkonderdelen hand- en beentechnieken, stijlfiguren, stapsparring, vrij sparren, zelfverdediging en breektesten aan de beurt. De vijf leden van de examencommissie waren tevreden over het getoonde niveau en inzet van de deelnemers.

De leden die het internationaal erkende TBN/WTF-diploma in ontvangst mochten nemen, zijn:

Witgele band 9e geup: Lucas Kranenbroek, Pepijn Koorneef, Fabian Wester, Wouter van Gulick, Michelle Hogenkamp, Nathalie van Rijt.

Gele band 8e geup: Bao Quoc Le, Selwa Mekran, Chaima Mekran, Yassin Mekran.

Geelgroene band 7e geup: Dani van der Burgt, Oriana Schaap, Ivana Schaap, Finn Tonnissen.

Groene band 6e geup: Pien Wismans, Floor Wismans, Lara Dommeck, Lisa de Graaf, Tijmen Huijbers, Lucas Vossen, Mark Peeters en Ali Jawid Munsefzadeh.

Groenblauwe band 5e geup: Finn Janssen, Julian Janssen, Dante Winnen, Nina Emons, ArezoYousufzai, Fay Brugmans, Mijntje Meijer, Sky Larmene en Aymen Bouabdallaoui.

Blauwe band 4e geup: Lynn van der Burgt.

Blauwrode band 3e geup: Jordy Emons.

Rode band 2e geup: Iris Bronswijk, Mohammed Mekran en Mika Brouns.

Roodzwarte band 1e geup: Theo Bronswijk, Demi Hendriks en Anne de la Rambelje.