Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Open Coffee met Marlie Franssen

Horst | Marlie Franssen, life- en loopbaancoach voor de introverte professional uit Horst, versterkt sinds een maand het team van Open Coffee Met… Horst-Venray.

Zij gaat tijdens de bijeenkomst op dinsdag 17 januari van 8.30 tot 10.30 uur in het Parkhotel in Horst zichzelf kort voorstellen. Vervolgens gaat ze de aanwezigen in een sessie van 30 tot 40 minuten begeleiden om samen in gesprek te gaan, om niet alleen elkaar, maar ook netwerkbijeenkomst Open Coffee Met… Horst-Venray verder op weg te helpen. Edwin Hermans, namens de organisatie: "Wij zijn verheugd dat we Marlie aan ons team mogen toevoegen. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de resultaten van de gesprekken: om te horen welke onderwerpen de bezoekers centraal zouden stellen tijdens onze bijeenkomsten, welke sprekers ze graag aan het woord willen of welke tips en trucs zij adviseren om het ondernemerschap nog mooier te maken. We brengen vervolgens alles netjes in kaart, waarmee de thema's van onze volgende bijeenkomsten mede kunnen bepalen."

Marlie Franssen over haar werkzaamheden: "Ik ben praktisch, nuchter, down-to-earth en rustig. Ik ga direct aan de slag en het liefst de diepte in, want daar zit vaak de oplossing. Gedurende de sessie bij Open Coffee Horst Met… Horst-Venray wil ik ondernemers en de ondernemende professionals vooral met elkaar laten praten. Hoe ik dat doe? Kom kijken en luisteren, maar vooral meedoen." Open Coffee Met… Horst-Venray is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar zelfstandig ondernemers en ondernemende professionals elkaar op de derde dinsdag van de maand ontmoeten. Het doel van de bijeenkomsten is om elkaar in een informele setting te ontmoeten, kennis te delen, nieuwe klanten te zoeken en te brainstormen over actuele marktontwikkelingen of ondernemersvraagstukken.