Kampeerbeurs in Evenementenhal

Oostrum | Evenementenhal organiseert in februari 2017 drie grote kampeerbeurzen: Kampeer Totaal in Venray, Kampeer & Vrije Tijd in Hardenberg en Camper & Kampeer in Gorinchem. Voor laatstgenoemde wordt het de eerste editie onder deze nieuwe naam. Alle beurzen richten zich op zowel startende als ervaren kampeerders.

De aftrap van het kampeerbeursseizoen van Evenementenhal vindt plaats in Venray op 3, 4 en 5 februari 2017. Voor de komende editie wil de beursorganisatie midden op de beursvloer een camping inrichten met producten van exposanten. Denk aan (familie)tenten, kleinere bijzettentjes voor kinderen, maar uiteraard ook kampeeruitrusting zoals meubilair, kookstellen en de juiste slaapbenodigdheden om bezoekers mee te nemen in de belevingswereld van het écht kamperen.

Exposanten die hieraan willen deelnemen, kunnen contact opnemen met beursorganisator Joanne Hoogeveen (tel.: 0523-289814, e-mail: joannehoogeveen@evenementenhal.nl).

Meer informatie over de kampeerbeurzen van Evenementenhal: www.kampeerbeursagenda.nl.


Vriendenkring: concert in Tilburg

Tilburg | Fanfare Vriendenkring geeft onder leiding van Geert Mooren op zaterdag 7 januari een concert in de concertzaal van Tilburg.

Dit is in het kader van de concertserie Verrassende Ontmoetingen. Deze concertserie biedt professionele en bijzondere podia aan ter promotie van de harmonie-, fanfare- en brassbandmuziek. De fanfare uit Overloon brengt een programma met onder andere het werk Introduction & Caprice. Deze bugelsolo wordt gespeeld door de Overloonse Janine Verberkt.

Zij werd onlangs Nederlands kampioen in de 2e divisie. Daarnaast gaat pianist Rangel Silaev uit Venray, samen met de fanfare, zijn werk Hymne voor Vrede ten gehore brengen. De tweede helft van het concert wordt verzorgd door de Koninklijke Harmonie van Thorn, onder leiding van Norbert Nozy.

Dit orkest behoort tot de toporkesten van Europa. In mei vorig jaar behaalden zij de officiële titel Europees kampioen door het eerste European Contest for WindOrchestra's te winnen in de concertdivisie. Het optreden in Tilburg verzorgen zij samen met het Philips Philharmonisch Koos en het Toonkunst Koor Roermond.

Dit concert begint om 20.00 in de Concertzaal van Tilburg. Voor meer informatie kijk op de website www.verrassendeontmoetingen.nl.


Nieuwjaar KVG

Venray | Het Katholiek Vrouwengilde Venray houdt op donderdag 5 januari om 15.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst in De Witte Hoeve in Venray.