Darttoernooi Asteria populair

Venray | "De inschrijvingen lopen voorspoedig. Ik verwacht net als vorig jaar zo'n 160 deelnemers, onder wie ook nu weer een aantal WK-gangers."

Dat zegt Marco Slijpen, toernooiorganisator van het Asteria Nieuwjaars-darttoernooi. Het dartjaar 2017 in Venray begint op zaterdag 7 januari om 12.30 uur met dit darttoernooi in het gelijknamige hotel. Ook van Zaal Zeven wordt ook dit jaar weer gebruikgemaakt. "Het zijn niet alleen de wedstrijden", weet Slijpen. "Ik hoor ook vaak dat de deelnemers de locatie fantastisch vinden en dat het een gezellig toernooi. Ja, ons nieuwjaarstoernooi is goed ontvangen binnen de dartwereld."

Met 28 vloerbanen plus een podiumbaan, een prijzenpot van minimaal 2000 euro en de komst van erkende topdarters als Co Stompé, ook bekend als analist bij dartswedstrijden op RTL7, Jerry Hendriks en Nico Thissen, krijgt deze vijfde editie van het Asteria Nieuwjaars-darttoernooi extra glans. Voor de winnaar ligt een bedrag van 750 euro klaar.

De finaleronden beginnen rond 17.00 uur. De zaal gaat open om 10.00 uur en het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Inschrijven kan op de wedstrijddag zelf uiterlijk tot 11.30 uur. Opgeven via asteriadarts@hotmail.nl onder vermelding van naam, woonplaats, telefoonnummer of telefonisch via 0478-511466.