Boottocht IVN

Wanssum | IVN Geijsteren-Venray houdt op zondag 8 januari voor de twintigste keer haar jaarlijkse boottocht over de Maas.

De boot vertrekt om 10.00 uur uit de haven van Wanssum. Inschepen kan vanaf 9.30 op de parkeerplaats achter de C1000 in Wanssum. Het is geschikte activiteit voor zowel fervente vogelliefhebbers als voor mensen die een gezellige zondagochtend op de Maas willen beleven. Aanmelden voor deze boottocht kan via e-mail info@ivn-geysteren-venray.nl.

Bijen houden

Deurne | Imkervereniging Regio-Venray gaat eind januari van start met een basiscursus bijen houden in Deurne.

Deze cursus is ook voor mensen uit de regio Venray toegankelijk en het lidmaatschap van de vereniging is het eerste jaar gratis. De praktijklessen zijn in Venray. Imkeren is niet alleen een zaak van mannen, ook vrouwen en jongeren vanaf 16 jaar zijn van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelding: Mart Wismans, e-mail bestuur@imkers-venray.nl. Of kijk op de website www.imkers-venray.nl.

Nieuwjaarsconcert

Venray | Zondag 8 januari vindt het traditionele nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie Euterpe plaats in de schouwburg van Venray, om 11.30 uur. Na afloop is er in de foyer gelegenheid om elkaar een gelukkig 2017 te wensen. Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk.