Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Jabil steunt Leergeld Venray

Venray | Dankzij een donatie van 1000 euro van Jabil Circuit Netherlands BV, kortweg Jabil, kan Stichting Leergeld Venray nog meer kinderen helpen.

Deze donatie maakt onderdeel uit van Jabil Cares, een wereldwijd programma van Jabil gericht op het ondersteunen van lokale maatschappelijke initiatieven in de omgeving van hun vestigingen. Leergeld Venray geeft kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen, een kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. In 2016 is het initiatief gestart en inmiddels heeft Leergeld al 310 kinderen kunnen helpen. Op de foto van links naar rechts: Parvati Changoe (intermediair Leergeld Venray), Daphne Jeuken (coördinator Leergeld Venray, Niels Reijnen HR-manager Jabil).


Ophalen papier

Venray | DOS Venray haalt op vrijdag 30 december oud papier op de wijken Brabander en Veltum.

Dit geldt ook voor de Overloonseweg grenzend aan de wijk Brabander. Om 9.00 uur wordt met het ophalen begonnen. Voor Veltum betreft het het gedeelte gelegen tussen Kempweg, Westsingel, Langstraat/Hoebertweg en Weg in den Berg. Hier start het ophalen om 13.00 uur. Het verzoek is om het papier tijdig en goed gebundeld aan de straat gereed te zetten.