Posters BurgerTop Venray verspreid

Venray | Afgelopen week werden er maar liefst 18.000 raamposters verspreid als bijlage van de Peel en Maas.

Die raamposter had een dubbele functie, enerzijds is het dé uitnodiging aan alle inwoners van Venray om deel te nemen aan de BurgerTop Venray op zaterdag 28 januari en anderzijds hoopt de organisatie dat veel inwoners deze raamposter daadwerkelijk op de raam plakken. Het organiseren van een dag als deze kost veel tijd en energie, waarbij het fijn is om te merken dat er in de directe omgeving veel support en enthousiasme rondom deze dag bestaat.

Het verspreiden hiervan gaat mede door het inzetten van de ambassadeurs een stuk makkelijker. Alle ambassadeurs hebben een eigen netwerk en vooral ook een eigen motivatie om ambassadeur te zijn. Op de raamposter kwamen er al enkele ambassadeurs aan het woord. In dit artikel wordt de motivatie van twee andere ambassadeurs belicht.

Gijs Schapendonk: "BurgerTop is in mijn ogen een denktank naast de gevestigde orde, een bron van creatie en mogelijk een inspiratie voor beleid. Ik daag Venray graag uit mee te denken, mee te dromen en mee te creëren op 28 januari 2017!" Christel Hafmans: "Bij de Burgertop Venray blijft het niet bij praten, het gaat vooral om samen 'doen'. Ik geloof dat als we samenwerken we alles met elkaar kunnen bereiken en de BurgerTop ondersteunt deze grondhouding."

Voor vragen e-mail info@burgertopvenray.nl of neem een kijkje op de website www.burgertopvenray.nl.