Afbeelding
Foto: Jan Vogelzangs.

Trouw aan Rode Kruis

Venray | Tijdens de jaarlijkse kerstviering van Rode Kruis Horst aan de Maas-Venray werden in de locatie Venray drie vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Allereerst werd Mien Stroy-Strijbosch onderscheiden voor haar 30-jarig jubileum. Mien startte bij de Welfare en vervolgens werd ze gastvrouw bij de bloedbank. Dit was in eerste instantie op het St. Annaterrein. Tegenwoordig is ze dat bij de mobiele bloedbank van Sanquin bij de atletiekbaan in Venray. Dit jaar werden twee onderscheidingen voor een 10-jarig jubileum uitgereikt.

Allereerst aan Chantal Philipsen. Zij startte bij de jongerentak van het Rode Kruis op de locatie in Venray. Sinds dit jaar is zij toegetreden tot de organisatie van de Dag van je leven. Dit is een leuke dag, die wordt georganiseerd door het Rode Kruis Horst aan de Maas-Venray in Toverland voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten jongeren. Ook Carona van Hamond viert haar 10-jarig jubileum. Zij is momenteel vooral actief op de ijsbaan in het centrum van Venray en daarnaast een zeer gewaardeerde kracht binnen de evenementenhulp. Ieder jaar is ze ook bij de avondvierdaagse aanwezig en bovendien is ze ook bijna ieder jaar trouw van de partij bij de intocht van Sinterklaas.

Het Rode Kruis Horst a/d Maas – Venray blijft op zoek naar nieuwe leden die de club willen versterken. Interesse? Neem dan contact op via e-mail info@rodekruishorstvenray.nl.