Jeugdbowler Job Driessen uitblinker

Oostrum| De zesde speeldag van de huisleague van de jeugdafdeling van Bowlingvereniging Venray kende als uitblinker Job Andriessen, die niet alleen met 177 pins voor een nieuw persoonlijk record vestigde, maar ook met 619 pins (een gemiddelde van 154,75) de hoogste serie voor zijn rekening nam.

Dat leverde Strike Stars, dat Lars Rongen in de laatste game geblesseerd zag uitvallen toch nog 6 matchpunten op. En doet daarom nog volop mee in de race om het kampioenschap. Pokehunter behaalde eveneens 6 matchpunten, en verloor alleen de laatste wedstrijd tegen koploper M en M. Beste speler was Giel van Gorp met 571 pins en 169 als hoogste game. M en M's bleef steken op 3 wedstrijdpunten, net zoveel als Gangsters, dat in Luca Onano zijn beste speler had met 410 pins, waarbij hij tevens met zijn game van 138 pins zijn pr scherper wist te stellen.

Furious Pins werd met slechts 2 matchpunten kind van de rekening, dat met slechts 2 pins verschil alleen van koploper M en M's wist te winnen, maar alle overige verloren zag gaan. Door deze resultaten heeft Pokehunter met 30 - 8817 de leiding weer overgenomen van M en M's, dat nu met 28 – 8756 de tweede plek bezet vóór Strike Stars met 27 – 8701. Gangsters kan als vierde nog aanhaken met 21 – 8684, maar voor Furious Pins wordt het met 14 – 8353 al veel moeilijker.

Bij de meisjes was Maddy Jansen met 506 / 136 de beste speelster.


Ger Verheijen verlengt bij Constantia

Venray | Ger Verheijen uit Venray heeft ook volgend seizoen de voetballers van Constantia onder zijn hoede.

De trainer, geboren en getogen in Venlo, heeft zijn contract verlengd bij de voetbalvereniging uit Wanroij.

Verheijen, voormalig jeugdspeler van VVV-Venlo, werkte als trainer eerder bij onder meer BEVO, RKDSO, Panningen, VVV'03, SVEB en Leunen.