Afbeelding

Kerstshow bij VDNS Hansen

Venray | VDNS Hansen op Keizersveld in Venray houdt op tweede kerstdag maandag 26 december een kerstshow met allerlei aantrekkelijke eindejaarsaanbiedingen.

"We bieden klanten tijdens de kerstshow onder meer extra scherpe eindejaarsprijzen aan op een van de vijftig occasions", zegt eigenaar Roland Hansen. "En bij aankoop van een nieuwe Kia tijdens de kerstshow kan het voordeel voor de klant zelfs oplopen tot 5.100 euro. Tevens ontvangen kopers van een nieuwe Kia, exclusief tijdens de kerstshow, een set all-season-banden gratis. In onze compleet nieuwe showroom worden zowel nieuwe als gebruikte Kia's gepresenteerd."

Sinds 2016 is VDNS Hansen de nieuwe Kia-dealer voor de regio Venray. VDNS Hansen is hét adres in de regio voor aanschaf en onderhoud van alle Kia-modellen, zoals de Picanto, Rio, Venga, Sportage en de Niro, de best verkochte hybride crossover in november in Nederland. "Het stijgende marktaandeel van Kia in Nederland is mede te danken aan het succes van de Niro", zegt Roland Hansen. "We geven tijdens onze kerstshow iedereen graag de gelegenheid om dit populaire model, maar natuurlijk ook alle andere modellen van Kia, in onze vernieuwde showroom te bekijken. De Kia is een auto met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kia is in 2016 inmiddels het grootste Aziatische automerk van Nederland geworden. Maar ook voor advies over een financiering op maat of privé of zakelijke lease staan onze adviseurs klaar voor mensen die hierover meer informatie willen." VDNS Hansen, Keizersveld 2 in Venray.