Afbeelding

Ronde Tafel 160 steunt Spetterbad

Venray | Bart van de Sterren heeft maandag namens Ronde Tafel 160 Venray Horst een cheque ter waarde van 250 euro gedoneerd aan Junior Kamer Venray voor het goede doel: Spetterbad Venray.

De voorzitter van Junior Kamer Venray, Renate van Kempen, nam deze cheque dankbaar aan. Van de Sterren, als lid van de Ronde Tafel 160 Venray Horst, ontving dit bedrag voor de opening van het vernieuwde bedrijfspand van De Mortel. Hij wilde het geld graag schenken aan een goed doel in Venray. Omdat hij het goede doel van Junior Kamer Venray een warm hart toedraagt, een Spetterbad, koos hij voor dit doel. Junior Kamer Venray is blij met deze bijdrage voor dit omvangrijke project. Kijk voor meer informatie op de website www.spetterbadvenray.nl.

Op de foto wordt de cheque overhandigd door Bart van de Sterren aan Renate van Kempen, voorzitter Junior Kamer Venray.


Jeugd maakt kennis met sport

Venray | De Jeugd Sport Kennismakingsdagen (JSK) komen er weer aan.

Liefst 37 verenigingen bieden hun sport of activiteiten gratis aan vanaf medio februari tot en met juni gedurende drie of vier dagen. Hiertoe is aan alle leerlingen van de lagere scholen in Venray inclusief kerkdorpen een boekje uitgereikt met de mogelijkheden. Inschrijven kan via www.jskvenray.nl. Hier is tevens alle benodigde informatie te vinden. De uiterste digitale inschrijfdatum is 18 januari.