Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Lezing over Kennis Boek

Venray | Op zaterdag 7 januari wordt in Venray aan de Haamakerstraat 338 om 14.00 uur een lezing gegeven over Het Kennis Boek.

Dit kosmische boek begeleidt ons door zijn hoge energiefrequentie naar een universeel bewustzijn en een toekomst van vrede en harmonie voor de gehele mensheid. Het is een oproep aan de innerlijke essentie om ons in te spannen ons ego te overstijgen en te leven vanuit onze zuiverste kern. Voor al diegenen die in deze fase van onze evolutie verantwoordelijkheid willen nemen en daar hulp bij krijgen in de vorm van hogere kennis. De lezing is gratis. Aanmelden kan via telefoon 06-49645026 of e-mail liesbethdegroot@outlook.com. Zie ook www.hetkennisboek.nl.


CDA Boxmeer

Boxmeer | Het CDA in de gemeente Boxmeer wil in gesprek gaan met de inwoners van de gemeente Boxmeer tijdens de koopzondag op 18 december. Meerdere leden van de fractie staan van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum tegenover de Rabobank.

Onder het genot van erwtensoep hoort CDA Boxmeer graag welke kansen de inwoners zien voor een betere gemeente Boxmeer. Dit sluit aan bij de landelijke verkiezingscampagne Kansen Zien.

Kijk voor meer informatie op de website www.cdaboxmeer.nl.