Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Nieuwe website Venray Bloeit

Venray | Citymarketing, het bewust bezig zijn met de uitstraling en reputatie van je stad, heeft de laatste jaren een prominentere rol gekregen in het beleid van vele steden. Zo ook in Venray. Onder de naam Venray Bloeit wordt Venray op de kaart gezet bij bezoekers en bij de inwoners van gemeente Venray zelf. 'Het is goed wonen, werken, ondernemen, recreëren en shoppen in Venray'.

De vernieuwde Venray Bloeit-website vormt het startpunt voor iedereen die wil weten wat er in de gemeente Venray te doen is. Of het nu gaat over evenementen in het centrum, koopzondagen of informatie over parkeren en bereikbaarheid, Venray Bloeit geeft de bezoeker een compleet overzicht. Om dit te bereiken is niet alleen het uiterlijk, maar zijn ook de functionaliteiten flink op de schop gegaan. Volgens voorzitter André Tonen was de oude website van de stichting aan vervanging toe. De nieuwe website belicht alles wat de gemeente Venray mooi maakt, is gebruiksvriendelijk en de informatie wordt goed gepresenteerd. De website biedt een compleet overzicht van alle activiteiten en evenementen die zich afspelen in gemeente Venray. In de kalender kunnen de websitebezoekers filteren op datum, type evenement en plaats.

De website is overzichtelijker, vollediger en gemakkelijker te gebruiken. Het zoeken naar de activiteiten, evenementen en informatie is verbeterd en uitgebreid. Je kunt vanaf nu razendsnel zoeken en filteren, waardoor je sneller toegang hebt tot jouw gewenste informatie, over de wandel- en fietsroutes, de kerkdorpen en een dagje uit. Maar ook praktische zaken zoals de openingstijden van de winkels of Wonen in Venray.

Ga snel naar www.venraybloeit.nl, ontdek de nieuwe site en maak kans om in 2017 de gelukkige eigenaar van een Fatboy Lamzac te worden.