Silke Emonts (links), Daan van de Ende, Marcel Creemers en Mijs van Rens.
Silke Emonts (links), Daan van de Ende, Marcel Creemers en Mijs van Rens. Foto: Kies Techniek

Ontwerp Kies Techniek 2017

Venray | Kies Techniek Venray 2017 vindt plaats op zaterdag 18 maart bij Inalfa Roof Systems.

Voor dit techniekfestijn is een logo ontworpen. Kinderen van groep 6 tot en met 8 van alle basisscholen van Venray en omgeving konden aan de ontwerpwedstrijd meedoen.

Het thema dit jaar is Het dak eraf. Dit thema moest in het logo voor 2017 worden verwerkt.

Door ongeveer 150 kinderen is een ontwerp voor het logo ingestuurd. Op vrijdag 9 december zijn bij Inalfa Roof Systems in Venray drie winnaars bekendgemaakt. De wedstrijd voor het nieuwe logo van Kies Techniek Venray is gewonnen door Silke Emonts van OJBS De Keg. De tweede prijs was voor Mijs van Rens van de Petrus' Bandenschool en de derde prijs was voor Daan van de Ende van SBO de Focus.

Verder werden de prijswinnaars uitgenodigd om op 18 maart 2017 samen met hun familie de hele dag aanwezig te zijn op de bedrijvendag bij Inalfa Roof Systems. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de bedrijvendag in het gebouw van Inalfa aan de Amfoor op het bedrijventerrein in Oostrum.

Inalfa Roof Systems is een van de grootste leveranciers van daksystemen voor voertuigen. Inalfa ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt zonnedaken en opendaksystemen voor de auto-industrie. Daarnaast is Inalfa marktleider in Europa op het gebied van daksystemen voor de vrachtwagenindustrie.