Afbeelding

Vitelia Voeders partner HAS

Oirlo | Vitelia Voeders BV, - dé mengvoercoöperatie van Zuid Oost Nederland, is officieel benoemd tot partnerbedrijf van HAS Hogeschool in Venlo.

Vitelia Voeders gaat fungeren als partner van HAS Hogeschool Venlo door het beschikbaar stellen van verschillende faciliteiten binnen het bedrijf, maar ook door middel van stages en gastcolleges voor studenten van de HAS. Dit met als doel het onderwijs zoveel mogelijk te laten aansluiten met de praktijk, tot wederzijds voordeel voor bedrijf en studenten. Vitelia Voeders is al jaren een toonaangevende mengvoercoöperatie in Nederland.

Een bedrijf dat zijn wortels kent in Noord-Limburg en een stukje van Noord-Brabant. Vitelia Voeders is een gedegen leverancier van advies en mengvoeders voor de rundvee-, varkens- en pluimveesector. Voor studenten die worden opgeleid op het gebied van Bedrijfskunde en Agribusiness, Dier- en veehouderij en Toegepaste biologie, is het natuurlijk interessant om bij Vitelia Voeders als mengvoerbedrijf in de keuken te mogen kijken en een bijdrage te kunnen leveren aan interessante uitdagingen binnen dit bedrijf. Voor studenten zijn er diverse terreinen waarop gewerkt kan worden, zoals marketing, sales en advies, diervoeding, innovatie, productontwikkeling, technologie, logistiek etc. Vitelia Voeders is op het gebied van innovatie, kennis en ervaring in de veehouderij en mengvoerproductie uitermate geschikt om te fungeren als partner voor HAS Hogeschool. De HAS Hogeschool in Venlo heeft ruim zeventig partnerbedrijven. Deze bedrijven, die allemaal afkomstig zijn uit de agrofoodsector, bieden studenten de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Dit gebeurt door middel van bedrijfsexcursies, gastcolleges, stages, praktijkcases, afstudeeropdrachten en practica op het bedrijf. Op deze manier wil de HAS Hogeschool haar onderwijs zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften die leven in de praktijk.

Foto: Stefan Kuijpers van Vitelia (foto rechts) en Frans van Leijden (HAS Hogeschool) onderstrepen de samenwerkingsbijeenkomst door het overhandigen van het HAS Partner-bord.


Match

Venray | Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray Match is voor Vincent van Gogh op zoek naar vrijwilligers voor het geven van computerles. Omschrijving: cliënt(en) willen graag computerles waarin ze een enkele basishandelingen wordt uitgelegd. De lessen duren 15 tot 30 minuten en kunnen binnen woningen van Vincent van Gogh individueel aangeboden worden. . Match voor vrijwilligers, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl.