Eerste zege voor Lake Valley: 4-6

De Keelkampers-Lake Valley 4-6 (4-2). Doelpunten Lake Valley: Nabih El-zein (2x), Billal Nouamani, Gregory Mardjani, Senid Kukuljac en Samir El Ghoul.

Nuth | In de topklasse D behaalden de zaalvoetballers van Lake Valley maandagavond de eerste zege van dit seizoen. In Nuth werd subtopper De Keelkampers met 4-6 verslagen. Ondanks de winst blijft Lake Valley wel hekkensluiter. In de eerste helft creƫerden de gasten voldoende kansen, maar wist vooralsnog niet te scoren. De thuisploeg toonde zich slagvaardiger en nam met vier treffers op rij afstand. In de slotfase kwam Lake Valley door twee treffers van Nahib El-zein terug en bracht de ruststand op 4-2.

"In de tweede helft zijn we meer druk naar voren gaan geven. Met resultaat", aldus een gelukkige coach Frank Brands na afloop. "Deze zege voelt super. Ik ben ook enorm blij voor de jongens die altijd zijn blijven geloven in een goed resultaat." Na de pauze kwam Lake Valley door treffers van Billal Nouamani en Gregory Mardjani op gelijke hoogte. Senid Kukuljac maakte dankbaar gebruik van een overtalsituatie en scoorde de 4-5. De gasten bleven in ondertal vervolgens overeind, mede dankzij prima keeperswerk van Raymond Janssen die de geblesseerde Elian Coppus, waarna Samir El Ghoul met de zesde Venrayse treffer van de avond het duel definitief besliste.

Venray-FSG 3-5 (0-2). Doelpunten Lake Valley: Samir el Ghoul (3x).

Venray | Op vrijdagavond leed Lake Valley een thuisnederlaag tegen FSG: 3-5. In de eerste helft kwamen de gasten op een 0-2 voorsprong. Na de pauze kwam de thuisploeg in sporthal De Wetteling uitstekend terug. Door drie treffers van Samir el Ghoul kwam Lake Valley op 3-4. In ondertalsituatie scoorde de thuisploeg zelfs de gelijkmaker. "Helaas zag de scheidsrechter niet dat de bal over de doellijn was en werd de treffer niet goedgekeurd", aldus een teleurgestelde coach Frank Brands. In de slotminuut besliste FSG het duel met een vijfde treffer.

SSS'18 kansloos

Amstenrade-SSS'18 5-0 (2-0).

Amstenrade | De voetbalsters van SSS'18 gingen zondag kansloos onderuit tegen Amstenrade, de nummer twee van de ranglijst: 5-0. De thuisploeg kwam al vroeg aan de leiding en verdubbelde nog voor de pauze de voorsprong. De 2-0 was tevens de ruststand. In de tweede helft drukte Amstenrade het verschil in kwaliteit verder uit met nog eens drie treffers: 5-0. SSS'18 gaat als nummer laatst in de eerste klasse D de winterstop in.