Holthees wijst St. Hubert terug

Holthees-St.Hubert 5-2 (3-2).

Doelpunten: Kay Wijenberg (2x), Wilco Stiphout en Ser van Es (2x).

HOLTHEES | Holthees versloeg hekkensluiter St.Hubert met 5-2 in de vijfde klasse G.

Na een rommelige beginfase namen de bezoekers na twintig minuten de leiding (0-1). Daarna ging het snel want binnen zes minuten later waren de rollen omgedraaid. Kay Wijenberg kopte raak uit een voorzet van Ser van Es: 1-1. Vlak daarna dook Wijenberg vrij voor het doel op en hij was opnieuw trefzeker. Zo leidde de thuisploeg met 2-1. Uit een vrije trap wisten de bezoekers weer langszij te komen. Holthees-doelman Peter van den Heuvel moest de bal loslaten waarna Tom van der Ven de 2-2 binnenkopte.

Holthees toonde veerkracht en nam nog voor rust opnieuw de leiding. Uit een vrije trap van Ser van Es transporteerde Kay Wijenberg de bal door naar Wilco Stiphout: 3-2. Vlak voor het rustsignaal kreeg Gijs van Maasacker van St. Hubert direct rood toen hij natrapte naar Kay Wijenberg.

Tegen tien man bleek het toch niet zo'n eenvoudige opgave voor Holthees. In de 55e minuut rondde Ser van Es een mooie voorzet van Ahmet Duran af: 4-2. Een kwartier later profiteerde Ser van Es van een fout van de keeper: 5-2.