Afbeelding

Jeugd Merselo kampioen

Merselo | Na een spannende 3-2 overwinning op Wittenhorst mag het team Merselo JO17-1 zich kampioen noemen van de derde klasse 303.

Nog niet alle competitiewedstrijden zijn gespeeld, maar Merselo is door de andere ploegen niet meer in te halen en begroette de titel met luid gejuich.


Jeugdzaaltoernooi veldvoetballers

VENRAY | Acht veldvoetbalclubs nemen op zondag 18 december deel aan het jeugdzaalvoetbaltoernooi van Lake Valley. Van 9.00 tot 18.00 uur komen de E-, D- en C-teams in actie in sporthal De Wetteling in Venray tijdens de elfde editie.

Venray, ZSV, Ysselsteyn, SSS'18, Melderslo, SVOC'01 en SV United hebben voor alle leeftijdscategorieën teams ingeschreven. Sporting ST neemt alleen deel met het E-team. 's Ochtends om 9.00 uur gaat het E-toernooi van start met het openingsduel Sporting ST-Melderslo. Alle wedstrijden duren tien minuten. Gespeeld wordt met vier veldspelers plus een keeper.

De acht E-teams zijn verdeeld over twee poules. Na de pouleduels beginnen direct de finales met de strijd om de zevende en achtste plaats. De grote finale tussen de nummers een en twee staat om 11.45 uur gepland.

De D's beginnen om 12.00 uur. Ysselsteyn brengt twee teams binnen de lijnen. De finale begint om 14.45 uur. Het toernooi kent een strakke planning. Om de elf minuten klinkt het beginsignaal voor de volgende wedstrijd.

Het C-toernooi gaat om 15.00 uur van start. Ook in deze categorie zijn er twee poules van vier ploegen. SSS'18 neemt met twee C-teams deel. Om 17.45 uur vindt de eindstrijd plaats.


Sport aan de Maas

Horst | Sport en bewegen dragen bij aan een gezonde leefstijl, meedoen, ontmoeten, ontwikkelen, samenwerken, leefbaarheid, integratie en plezier. Met het nieuwe programmaplan Sport aan de Maas wordt dit omgezet in actie. Onderwijsinstellingen Dynamiek, Akkoord, het Dendron College en Kinderopvang 't Nest gaan samen een belangrijke basis leggen voor een gezonde en sportieve leefstijl bij kinderen en jongeren. Op 14 december ondertekenden deze organisaties een overeenkomst om deze ambitie te verwezenlijken.