Open Coffee Met… in Parkhotel Horst

Venray | Het kabinet heeft in november de werking van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA), als opvolger van de VAR, uitgesteld.

Belastingadviseur Reinier Meesters, werkzaam bij HLB Van Daal & Partners in Gemert, komt tijdens de Open Coffee Met… Horst-Venray op dinsdag 20 december in het Parkhotel in Horst de gevolgen en wat overeind blijft kort toelichten. Herman van Aalst namens de organisatie: "We kennen Meesters als bezoeker van de Open Coffee Met Horst Venray in Horst. Hij is gespecialiseerd in het aanpakken van grote en kleine belasting- en arbeidsgerelateerde vraagstukken en zal ons op 20 december helder toelichten wat het uitstel inhoudt voor werkgevers en
zzp'ers."

Het tweede gedeelte van de presentatie gaat over levenstestament en de zaken die hieromtrent geregeld moeten worden. Jacques Lemmen, eveneens namens de organisatie: "Het is prettig om als ondernemer te weten dat je een document kunt laten opstellen, waarbij je een volmacht geeft aan iemand die voor jou handelt als jij daartoe voor korte of langere tijd omwille van diverse redenen niet meer in staat bent. Met een levenstestament houd je ook in moeilijke tijden de regie in handen."

Open Coffee Met… Horst-Venray is een vrijblijvende netwerkbijeenkomst waar zelfstandig ondernemers en ondernemende professionals elkaar op de derde dinsdag van de maand tussen 8.30 en 10.30 uur ontmoeten. Het doel van de bijeenkomsten is om elkaar in een informele setting te ontmoeten, kennis te delen, nieuwe klanten te zoeken en te brainstormen over actuele marktontwikkelingen of ondernemersvraagstukken.