Afbeelding

ATV-lid succesvol op Curaçao

Willemstad| John de Rooij, lid van de lopersgroep van ATV Venray, heeft in Willemstad meegedaan aan de derde KLM-marathon van Curaçao.

De Rooij finishte als vierde overall en werd bij de mannen derde in een tijd van 3.07.37. In 2014 heeft hij ook al meegedaan. Toen werd eerste overall in 3.08.03. In 2015 deed hij mee aan de halve marathon. Hij werd toen tweede overall en eerste man in 1.25.34.

De Rooij kwam dit jaar met zijn prestatie zelfs in de krant van Curaçao.


ISBV Venray e.o.

Venray | De sjoelers van ISBV Venray e.o. zijn goed van start gegaan op de eerste selectiewedstrijd in Lottum voor het NK sjoelen in Barneveld op 15 april.

Om zich daarvoor te kunnen plaatsen hebben enkele sjoelers zaterdag deelgenomen aan de eerste van drie selectiewedstrijden. Kopman Mat Klaassens is in de klasse Heren B goed van start gegaan met een eerste plaats met een gemiddelde van 134,90. In de klasse G bleef Bas Pastors in de eerste ronde ver onder zijn normale kunnen, maar dat maakte hij weer goed door een uitstekende tweede ronde.

Hij eindigde de dag op de vierde plaats met een gemiddelde van 109,25. In de klasse I kon Jan Pijpers zijn zeer goede prestatie van enkele weken geleden geen vervolg geven. Hij werd derde met 97,10 gemiddeld. Frans van Soest moest zich in deze klasse na de eerste ronde vroegtijdig terugtrekken. Piet Hermans eindigde in de klasse J op de tweede plaats met een gemiddelde van 96,35.