Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Jumpers'76 U12 kampioen

Bakel | Het U12-team van basketbalvereniging Jumpers'76 uit Venray is afgelopen weekend kampioen geworden in de vierde klasse.

Na een nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Heeze werden alle andere wedstrijden met overmacht gewonnen.

Op de slotdag moest Jumpers'76 winnen van Yellow Sox om de titel te grijpen.

Na een moeizame eerste helft in Bakel (25-23) walste het team onder leiding van de coaches Sinpat Karpiloglu en Dave Ewalts in de tweede helft over de thuisploeg heen: 35-68.


Uitslagen MGC Venray

Venray | De zesde speeldag kenmerkte zich door wisselende scores.

Jan Engels won deze keer met 84 slagen. Gerrie Janssen verraste met een score van 92 slagen en werd daarmee gedeelde tweede in het dagklassement, samen met Harrie Lenssen, die opnieuw constant
scoorde.

Huub Straatman werd derde met 95 slagen. De overige spelers hadden het vizier minder scherp staan. Door zijn evenwichtige spel van de laatste weken nam Harrie Lenssen de leiding over van Jan Engels en is nu met 3,77 pct. de nieuwe koploper. Engels staat nu met 4,11 pct. op de tweede plek.

Huub Straatman zakte een plaatsje en is nu derde met 5,11 pct. Jan Engels (tweemaal) en Huub Straatman zorgden met 27 slagen voor de laagste ronde van de dag. Gerrie Janssen verbeterde met zijn score zijn beste seizoenprestatie.