Red Stars handhaaft zich

Red Stars-VVV 2-8. Punten Red Stars: Ronald Bogaard (2x).

Venray | De tafeltennissers van Red Stars blijven ondanks een 2-8 thuisnederlaag tegen VVV toch in de tweede divisie. In de Venrayse tafeltennishal kon alleen Ronald Bogaard twee enkelspelen winnen. Frank van der Vleuten en Tom Thijssen verloren beiden drie keer in het enkelspel.

Het dubbel Bogaard/Van der Vleuten verloor nipt zijn partij. De twee punten van Bogaard waren voor Red Stars genoeg om zich te handhaven in de tweede divisie D.

Het Venrayse team eindigde uiteindelijk op een vierde plaats met 45 punten uit tien duels. Never Despair eindigde met slechts een puntje minder als vijfde en degradeert samen met hekkensluiter Avanti naar de derde divisie.

Red Stars speelt in de voorjaarscompetitie overigens met twee teams in de tweede divisie. Red Stars 2 won thuis met 7-3 van De Sprint uit Brielle en pakte de titel in de derde divisie F en promoveert naar de tweede divisie. Red Stars 2 bestaat uit Robert van den Bosch, Patrick Zwiers, Matthian Vaes, Maurice Achten en Dominique Buijs.


Sjoerd van der Coelen blijft bij Volharding

Vierlingsbeek | Sjoerd van der Coelen blijft ook komend seizoen de hoofdtrainer van Volharding.

De 36-jarige coach, geboren in Well en woonachtig in Venray, nam halverwege 2014 het stokje over van Henk Evers. Hij kwam over van SVEB uit Broekhuizenvorst. Dinsdagavond werd de spelersgroep over de contractverlening voor een jaar ingelicht.

De Venrayse oefenmeester is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de voetbalvereniging uit Vierlingsbeek. Volharding, dat vorig seizoen onder leiding van Van der Coelen de titel greep in de tweede klasse H en na veertien jaar terugkeerde in de eerste klasse, vertoeft momenteel met twaalf punten uit twaalf wedstrijden in de onderste regionen van de eerste klasse D.

Zowel de club als de trainer is tevreden over de samenwerking. Beide partijen hebben er alle vertrouwen in dat Volharding zich zal handhaven als eersteklasser.