Kerstconcert

Leunen | Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide verzorgt op zondag 18 december het jaarlijkse kerstconcert in de kerk in Leunen.

Met ondersteuning van jongerenkoor Sing uit Venray en optredens van meerdere solisten belooft het kerstconcert ook dit jaar weer een muzikaal spektakel te worden.

Sing is een zanggroep van en voor de jeugd in Venray en omstreken.

Het koor staat onder leiding van Jacqueline Fijnaut en het repertoire is heel breed: van hedendaagse popmuziek en jazz tot musical en klassiek.

Verschillende kerstklassiekers passeren tijdens het concert de revue, alsook hedendaagse arrangementen. Het concert begint om 19.00 uur en om 18.30 uur gaan de kerkdeuren open. Na het concert is er een samenzijn in het café van MFC De Baank. Entreekaartjes zijn te koop bij boerderij 't Platteland in Veulen, herenkapsalon Gielens in Heide en eNJee Kappers in Leunen.


Dagtocht KBO

Venray | KBO Venray houdt op woensdag 28 december een dagtocht naar Maastricht.

's Morgens is er een bezoek aan de studio's van L1 en 's middags is er een stadstour door Maastricht en is er de gelegenheid om in de stad de kerstsfeer te proeven. Het vertrek is om 8.00 uur bij De Kemphaan. Opgeven kan bij Trees Cadirçi via telefoon (0478)581238, e-mail edtreescadirci@ziggo.nl of door middel van een briefje met telefoonnummer in de KBO-brievenbus.