Afbeelding

Dubbel feest Hay en Drika Drabbels

Oirlo | In het bijzijn van familie, vrienden en bekenden werd 2 december het 60-jarig huwelijksfeest gevierd van Hay en Drika Drabbels.

Tijdens dit feest werd veel teruggedacht aan de afgelopen 60 jaar. Thema's als het begin van hun relatie, hun eerste eigen huis en de geboortes van hun vier kinderen werd veelvuldig besproken.

Ook de hobby's kwamen aan de beurt. Het zwemmen, dameskoor, VBO, KBO en het jeu de boules zijn of waren de hobby`s van Drika.

De hobby's van Hay zijn de KBO en muziekvereniging Ons Genoegen. Bij deze vereniging heeft Hay in de loop der jaren erg veel functies bekleed. Na het beëindigen van zijn muzikale carrière is Hay door deze vereniging benoemd tot erelid.

Tijdens het diamanten huwelijksfeest kreeg het echtpaar dan ook een serenade aangeboden van deze vereniging. De voorzitter bedankte ze voor het vele werk wat zij de afgelopen periode hebben gedaan voor deze vereniging.

Ook had de voorzitter nog een verrassing in petto. Hay werd door een afgevaardigde van de LBM gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap bij deze vereniging. Hij werd hiervoor onderscheiden met een bijpassend draagspeld en een oorkonde. Na deze verrassing was het dus dubbel feest en werden de glazen nog eens extra gevuld.


Venrayse Popkwis in De Klomp

Venray | Frank Verheyen, Sara Opheij, Etan Huijs en Maurice Hoevenaars houden op zondag 11 december de 25e editie van de Venrayse Popkwis in herberg De Klomp in Venray.

Teams van maximaal vier personen mogen hun muzikale kennis te testen en te strijden tegen andere teams. De quiz bestaat uit verschillende thema's waaruit de deelnemers fragmenten te horen krijgen van ongeveer 30 seconden. Aan hen de taak om artiest en nummer op te schrijven. Ook zijn er visuele rondes, waarbij de humor niet ontbreekt.

De quiz duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Voor ieder team liggen prijzen klaar. Inschrijven kan door het sturen van een e-mail naar maux316@gmail.com.