SSS'18 geeft winst uit handen

ZSV-SSS'18 3-3 (1-1).

Doelpunten: Koen Verlinden, Paul Janssen (strafschop) en Bas Joosten.

SSS'18: Massop; Wijenberg, Wout Janssen, Rutten en Franssen; Paul Janssen, Van Bree, Rommen en Lucassen; Verlinden en Pupovac.

DEURNE | SSS'18 was in Deurne dicht bij de tweede uitoverwinning op rij in de eerste klasse D. In de slotfase moesten de Overloners tegen ZSV de 1-3 voorsprong alsnog uit handen geven: 3-3.

Op het gladde en harde veld nam de Overloonse ploeg al vroeg de leiding. Uit een steekpas van Slobodan Pupovac verscheen Koen Verlinden vrij voor het doel en hij schoot de 0-1 binnen. Een mooie opsteker voor de in zwarte shirts spelende Overloners.

Een kwartiertje later kwam de thuisploeg langszij. Uit een vrije trap scoorde specialist Rick Wiersema de 1-1. Richting het rustsignaal kwam de thuisploeg steeds sterker opzetten maar met enkele knappe reddingen hield Thomas Massop zijn doel schoon. Vlak na de pauze onderschepte Paul Janssen een uittrap van de uitgelopen doelman, maar de bal vloog net over de lat. Het spel golfde op en neer met kansen voor beide ploegen. In de 62e minuut werd Koen Verlinden ten val gebracht door keeper Leon Thijs: strafschop. Routinier Paul Janssen toonde zich opnieuw koel vanaf elf meter en SSS'18 leidde weer: 1-2. Tien minuten later sloegen de bezoekers opnieuw toe. De ingevallen Bas Joosten bracht Koen Verlinden in stelling maar de ZSV-keeper bracht in eerste instantie redding. De attente Bas Joosten wist de terugspringende bal toch binnen te schieten: 1-3. ZSV zette aan voor het slotoffensief. In de 86e minuut verkleinde de ingevallen Thijs Maas de achterstand: 2-3. De thuisploeg maakte daarna jacht op de gelijkmaker en die viel ook via Maarten Kuunders: 3-3. Gezien het spelbeeld was de remise terecht maar de Overloonse ploeg bleef toch met een teleurstelling achter omdat twee dure punten op de valreep werden verspeeld.

Leunen speelt te wisselvallig

Meterik-Leunen 3-0 (1-0).

METERIK | Een tegenvallend Leunen verloor de uitwedstrijd tegen Meterik met 3-0 in de vierde klasse F.

De oranje-witten haalden niet hun niveau van een week eerder toen met 4-1 van Melderslo werd gewonnen. Na een kwartier nam de thuisploeg de leiding: 1-0. Meterik was scherper in de duels en de Leunenaren kwamen vaak een stap te laat. Ook in de tweede helft kon Leunen het roer niet omgooien. Het spel was te pover om de thuisploeg in grote problemen te brengen. In de 67e minuut kwam Meterik op 2-0. Vlak voor tijd verscheen de 3-0 eindstand op het scorebord.