Kees van Amstel in Gryphus

Vierlingsbeek | In Gryphus in Vierlingsbeek vindt op vrijdag 9 december een cabaretvoorstelling plaats van Kees van Amstel.

Hij speelt zijn avondvullende voorstelling De Man Die Ik Niet Wilde Worden. Kees van Amstel is bekend van onder andere Spijkers Met Koppen, Dit Was Het Nieuws en Comedy Central en is één van de standuppers van Comedytrain in het Amsterdamse Toomler.

Ook is hij iedere vrijdag te horen met een veelbeluisterde column op NPO Radio 1 bij De Nieuws BV. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur en het optreden begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten te reserveren via telefoon (0478)631802 of (0478)630508 of via www.gryphus.nl.

Gulden mis in Blitterswijck

Blitterswijck | Naar eeuwenoud gebruik wordt voor het eerst sinds lange tijd op de derde woensdag van de Advent, op woensdag 14 december, in de kerk in Blitterswijck om 7.00 uur de gulden mis opgedragen.

Dit is een speciale mis ter nagedachtenis aan de blijde verwachting van maagd Maria. De mis wordt opgedragen door pastoor Huub van Horne aan het hoogaltaar in een op dat tijdstip nog donkere kerk, slechts verlicht door kaarslicht.

Iedereen is welkom.