Zege korfbalsters SVOC'01

Emos-SVOC'01 12-16 (7-11). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (6x), Maartje Janssen (4x), Sofie de Mulder en Elien Nabben (2x), Fleur de Mulder en Debbie Wismans.

Schaijk | De korfbalsters van SVOC'01 zegevierden in de overgangsklasse B tegen Emos uit Schaijk: 12-16. In de eerste helft nam Emos een 4-2 voorsprong, maar vervolgens nam SVOC'01 het heft in handen en liep via 5-5 uit naar een 7-11 ruststand. In de tweede helft kwamen beide ploegen minder tot scoren, maar kwam de zege voor SVOC'01 nooit in gevaar. De doelpunten van SVOC'01 werden gescoord door Rian Willems (6x), Maartje Janssen (4x), Sofie de Mulder en Elien Nabben (beiden 2x), Fleur de Mulder en Debbie Wismans. Door de zege delen de tricolores de eerste plaats in de overgangsklasse B met Klimroos. Beide ploegen hebben de maximale score van zes punten uit drie duels. Op zondag 4 december ontvangt SVOC'01 in sporthal De Wetteling in Venray VVO, de nummer drie op de ranglijst met twee punten minder dan de beide koplopers. Het duel begint om 15.50 uur.


Winst en verlies hockey Venray

Don Quishoot 8-Venray 0-3 (0-0). Doelpunten Venray: Bente Matijssen, Annemarie Voorn en Danjelle Creemers.

Eindhoven | De hockeysters van Venray wonnen in de vierde klasse het uitduel, tevens de laatste competitiewedstrijd, met hekkensluiter Don Quishoot 8: 0-3. Door deze zege is de Venrayse ploeg op de ranglijst op de tweede plek geƫindigd. Na een 0-0 ruststand schoten Bente Matijssen, Annemarie Voorn en Danjelle Creemers de gasten naar de verdiende overwinning.

Tegelen-Venray 6-2 (4-1). Doelpunten Venray: Guido Pop (2x).

Tegelen | De hockeyers van Venray gingen in de derde klasse kansloos onderuit in en tegen Tegelen: 6-2. Halverwege het duel keken de gasten uit Venray al tegen een kansloze 4-1 achterstand aan. In de tweede helft voerde de sterk spelende thuisploeg de score verder op. De twee Venrayse doelpunten werden gescoord door Guido Pop.


Jeugdbowlers Venray in vorm

Oostrum | De Harrie Claessens-League van Bowling Verenigig Venray heeft fraaie scores opgeleverd. Jeugdbowler Jorn Jansen bleek zijn vizier het scherpst te hebben staan, want hij liet 593 pins sneuvelen, wat een gemiddelde betekende van 148,25.

Zijn hoogste game was 158 pins. Luca Onano zorgde voor een verrassing door zijn persoonlijk record flink aan te scherpen tot 137 pins en dat leverde hem voldoende punten op om de leiding van de niet spelende Giel van Gorp over te nemen. Ook Job Andriessen, die met 159 pins de hoogste game van de dag liet noteren en Lars Rongen met 147 als hoogste game, lieten mooie games zien. In de stand is Luva Onano nu koploper met 150,44 punten, gevolgd door Giel van Gorp met 98,27. Jorn Jansen klom naar de derde plaats met 89 punten. Youri Vermeulen (60,63) en Job Andriessen (42,20) staan nu als vierde en vijfde gerangschikt.

Zaterdag 3 december Sinterklaas No Tap toernooi, waaraan iedereen mag meedoen. De spelers worden om 9.30 uur in de bowling verwacht.


Hal Open Darts

Oostrum | Dartliefhebbers kunnen zich inschrijven voor de vierde HAL Open Darts en HAL Masters in Evenementenhal Venray.

Het dartsfestijn vindt in 2017 plaats in het weekeinde van 18 en 19 maart. Het tweedaagse dartevent is populair. Vorig jaar kwamen maar liefst 834 darters uit negentien verschillende landen in actie. Martin Adams won de eerste twee edities. Vorig jaar ging de eerste prijs naar Darius Labanauskas. Voor deelname hoeft men geen lid te zijn van de NDB of een andere dartsorganisatie of vereniging. Meedoen kan alleen op basis van voorinschrijving via www.halopendarts.nl. tot uiterlijk 10 maart.