SVOC'01 klimt naar tweede plaats

SVOC'01-St. Hubert 3-1 (1-0).

Doelpunten: Marthijn Coppers (2x) en Rob Houwen.

OIRLO | SVOC'01 is door de 3-1 thuiszege op St. Hubert opgeklommen naar de tweede plaats, vlak achter de nieuwe koploper Merselo, in de vijfde klasse G.

Hekkensluiter St. Hubert deed in de openingfase niet onder voor de thuisploeg. Er ontstond gevaar voor beide doelen. Een treffer van Tijs Loonen werd vanwege buitenspel geannuleerd. De tricolores werden steeds sterker en Rob Houwen strandde op de doelman. Op slag van rust viel de verdiende openingstreffer. Uit een voorzet van Pascal Marcelis kopte Marthijn Coppers de 1-0 binnen.

SVOC'01 kwam na rust uitstekend uit de startblokken. Binnen zes minuten liepen de tricolores uit naar 3-0. Al snel rondde Marthijn Coppers een voorzet van Rob Houwen af: 2-0. Even later zette Roy Kersten met een mooie crossbal Rob Houwen vrij voor het doel. Via de binnenkant van de paal verdween de bal in de verre hoek: 3-0.

Even later scoorde St. Hubert onverwacht de 3-1. SVOC'01 kreeg nog enkele prima kansen maar die werden gemist. Tijs Loonen werd gevloerd door de doelman en de arbiter wees naar de stip. Marthijn Coppers joeg de bal vanaf elf meter over het doel. In de slotfase trof Maikel Wismans nog de lat.