Afbeelding

Boerenbruidspaar D'n Bok Swolgen

Swolgen | Afgelopen zaterdag kwamen Rob en Diana Seuren uit als het nieuwe boerenbruidspaar van carnavalsvereniging D'n Bok uit Swolgen.

Rob bestiert zijn eigen rozenkwekerij en webshop Seurosa, Diana is verzorgende in een woongroep op Hof te Berkel en ze hebben drie kinderen. Op carnavalsdinsdag 28 februari worden Rob en Diana in de onecht verbonden in de Bokkenstal in Swolgen.

Foto: Sanne Hendriks fotografie.


MMSK en kerst

Venray | MMSK St. Petrus'Banden verzorgt op zaterdag 17 en zondag 18 december kerstdinerconcerten in Odeon.

Dit in samenwerking met restaurant Bij Roel Linssen. Twee jaar geleden gaf MMSK ook al een kerstdinerconcert. Het concept bleek zo'n succes dat besloten is om hier dit jaar een vervolg aan te geven.

Naast een compleet viergangenmenu in de zaal is er passende muziek in kerstsfeer. Verder zijn er enkele verrassende optredens en zingt Suzan Spreeuwenberg diverse liedjes. De aanvang op zaterdag is om 19.00 uur en op zondag om 14.00 uur. Reserveren kan via e-mail info@bijroellinsen.nl of via telefoon (0478)745035.


Informatiemiddag Lourdesreis 2017

Smakt | Lourdesgroep Maas en Peel gaat van 17 tot en met 25 mei met de bus en van 19 tot en met 24 mei en van 2 tot en met 7 september met het vliegtuig naar Lourdes. Wie meer wil weten over deze reizen, is welkom op de informatiemiddag op zondag 22 januari om 14.30 uur in het Pelgrimshuis in Smakt. De reizen zijn medisch verzorgd, er gaan Nederlandse artsen en verpleegkundigen mee. Voor wie CZ-verzekerd is kan een hoge korting worden aangevraagd. De reizen zijn geschikt voor jonge en oude, zieke en gezonde mensen. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de OLB (Organisatie Limburgse bedevaart). Voor informatie: Cristien Goumans, telefoon (0478)636676, kijk op www.lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl of kom naar de informatiemiddag.