Afbeelding

A1 MHCV herfstkampioen

Venray | De jongens A1 van MHCV zijn zaterdag door een 4-1 overwinning op de A1 van Horst kampioen geworden in de tweede klasse.

Joep Elens zorgde voor de openingstreffer. Al snel volgde de 2-0 door Bart Pronk, ingeschoten vanuit een strafcorner. Het goede spel werd voortgezet in de tweede helft en het werd uiteindelijk 4-1 voor Venray met de laatste goal gemaakt door Julian Michiels.

Na het kampioenschap van vorig jaar betekent deze overwinning dat de jongens A1 in de lentecompetitie gaan uitkomen in de eerste klasse.


De Vink clubkampioen

Overloon | Tijdens het motorcrossjaar 2016 vonden ook de clubkampioenschappen van MSV Overloon weer plaats. Door het slechte weer werden dit jaar maar twee van de zes wedstrijden verreden. In beide wedstrijden behaalde Jeremy de Vink uit Venray alle mancheoverwinningen en mocht hij zich tot clubkampioen van MSV Overloon laten kronen. Achter De Vink ontstond een spannende strijd om de tweede plaats. Gerwin Cuypers (St. Anthonis) eindigde op de tweede plaats met twee punten voorsprong op Robin Holtmeulen (Afferden). Niek van Benthum (Venray) behaalde uiteindelijk de vierde plaats. In totaal namen 28 motorcrossers deel aan dit clubkampioenschap.

Eindstand clubkampioenschap MSV Overloon: 1. Jeremy de Vink (Venray). 2. Gerwin Cuypers (St. Anthonis). 3. Robin Holtmeuelen (Afferden). 4. Niek van Benthum (Venray). 5. Maik Hubers (Venray).

Foto: Links Robin Holtmeulen (derde plaats) en Jeremy de Vink (clubkampioen) werden tijdens de jaarlijkse feestavond gehuldigd. Fot: Maycel de Bruijn.

Afbeelding