Walk&Talk in Bibliotheek Venray

Venray | Wie op zoek is naar werk kan zich aanmelden bij een uitzendbureau.

Er is tegenwoordig veel veranderd op dat gebied. Hoe gaat het nu in zijn werk? Vroeger zat in ieder dorp een bureau en kende je de medewerkers misschien nog persoonlijk. Tegenwoordig zijn bureaus meer gecentraliseerd en worden steeds meer zaken online afgehandeld. Op dinsdag 6 december van 9.30 tot 11.30 uur kunnen werkzoekenden tijdens de Walk&Talk in de bibliotheek in Venray van gedachten wisselen over hun zoektocht naar werk en inzicht krijgen in de werkwijze van een uitzendbureau. Een medewerker van Adecco neemt de deelnemers mee in de nieuwe werkwijze van een uitzendbureau en geeft inzicht in hun sollicitatieprocedure.

Groei & Bloei

Meerlo | De afdeling Noord-Limburg van Groei & Bloei houdt op dinsdag 13 december vanaf 9.00 uur een workshop bloemschikken in het teken van Kerstmis.

De kerstperiode is bij uitstek een periode om het huis sfeervol aan te kleden. De workshop wordt gegeven door docentes bloemschikken in De Muziekzaal in Meerlo. Voor de materialen wordt gezorgd, de deelnemers hoeven alleen een eigen snoeischaar en mes mee te nemen. Voor vragen of informatie over de workshop: Ans Coppus, telefoon (077)3985874. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor 3 december.