Afbeelding

Digitale jukebox Malibu huren?

Vierlingsbeek | Mark van Berlo is een bezige bij. Met zijn bedrijf Malibu Sound & Light reist de Vierlingsbeekse ondernemer stad en land af om met zijn drive-in shows zowel de muziek als het licht en het geluid op een bruiloft, (bedrijfs)feest of een groter of kleiner evenement te verzorgen.

"Van eenvoudig tot spectaculair. Muziek, licht- en geluidstechniek, lichtshows, styling en decoratie, meubilair, dansvloeren en special effects. Het kan allemaal, het is maar net wat de klant wil", legt Mark van Berlo uit. "Malibu combineert licht en geluid tot een totaalbeleving. De nieuwste aanwinst is een digitale jukebox met de muziek van toen en nu. Die kunnen mensen huren voor hun feest en is heel eenvoudig te bedienen. Ik heb die jukebox net, maar hij is nog amper thuis geweest. Zo populair is hij nu al."

De afwisseling. Dat maakt zijn werk zo leuk, zegt Van Berlo. "Ik heb bijvoorbeeld als dj gedraaid tijdens de ploegentijdrit in hartje Venray. En een dag later heb ik de techniek geleverd voor Guus Meeuwis in een grote tent in Vierlingsbeek voor duizenden mensen. Dat verschil is groot, maar maakt het werk ook bijzonder. Eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, want als jongetje van een jaar of tien jaar was ik al als dj in de weer. Dat doe ik nu ook nog, draaien op een feest, groot of klein, blijft prachtig om te doen. En overal moet je improviseren en aanvoelen wat de klant wil."

Bedrijven, particulieren en verenigingen weten al jaren de weg naar Malibou Sound & geluid te vinden. "Ik ben als zelfstandig ondernemer begonnen in 2008. Klein, maar stap voor stap is het bedrijf groter geworden. De meeste klanten zitten in de regio Venray-Boxmeer, maar regelmatig word ik ook door klanten buiten die regio gevraagd. Laatst was ik in Woldendorp, dat was 3,5 uur rijden. Ach, je komt nog eens ergens als dj en/of licht- en geluidsman. Nee, ik voel me nergens te groot voor, het belangrijkste is dat de klant tevreden is."

Voor meer informatie: www.malibusoundenlight.nl, e-mail@info@malibusoundenlight of bel Mark van Berlo via 06-53226555.