Afbeelding

Lichtjestocht
met Sinterklaas

Venray | Zondag 27 november staat tijdens koopzondag in Venray de lichtjestocht op het programma.

Op die dag gaan pieten sportief met alle kinderen van Venray en omstreken spelen, uiteraard is er weer een pietenspeurtocht en ook Sinterklaas is aanwezig om iedereen te begroeten, handen te schudden en te poseren voor de selfies. Aan het einde van de dag, om circa 17.00 uur, start de inmiddels traditie geworden lichtjestocht. Dan mag iedereen een eigen gemaakte lampion
meenemen.

Sinterklaas heeft ook dit jaar weer mooie lichtjes geregeld en ook de pieten stralen van het licht. Samen wandelen zij dan door het centrum van Venray. Iedereen, jong en oud, is uitgenodigd om deze dag gezellig te maken in Venray.

Meer informatie over het programma van Sinterklaas in Venray is te bekijken op www.sinterklaasinvenray.nl of op Facebook www.facebook.com/SinterklaasVenray1.


BurgerTop voor jongeren een feit

Venray | Op 11 januari 2017 vindt de allereerste JongerenBurgerTop van Nederland plaats in Venray.

Samen met leerlingen, leerkrachten en docenten van groep 6, 7 en 8 en leerlingen van klas 1, 2 en 3 maken ze nieuwe voorstellen voor de toekomst van Venray. De initiatieven vanuit de JongerenBurgerTop worden meegenomen naar de BurgerTop Venray op 28 januari in de Evenementenhal in Venray.

Vanuit het primair onderwijs kunnen van iedere groep 6, 7 en 8 per school drie leerlingen en alle leerkrachten van deze groepen meedoen. Vanuit het voortgezet onderwijs kunnen van iedere klas 1, 2 en 3 twee leerlingen en enkele docenten meedoen.

Deze activiteit van de Stichting BurgerTop Venray wordt ondersteund door SPOV, Montessorischool Venray, Dynamiek Scholengroep en het Raayland College. Meer te weten komen over de JongerenBurgerTop of de BurgerTopVenray?

Neem contact op via e-mail info@burgertopvenray.nl of neem een kijkje op via de website www.burgertopvenray.nl.