Afbeelding
Foto: Hoedemaekers Venray

APK-plak voor Frank Nelissen

venray | De Ald Prinse Kompeneej (APK) van De Piëlhaas in Venray heeft zondag tijdens het jaarlijkse Hazediner in het restaurant van Roel Linssen BRL aan de Hoenderstraat 10 in Venray de APK-plak en het erelidmaatschap 2016 uitgereikt aan Venraynaar Frank Nelissen.

Frank Nelissen is geboren op 6 januari 1954 in Venray en woont samen met Ilona Grothausen aan de Julianasingel in Venray. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het Venrayse, zowel in het culturele, maatschappelijke als sociale leven. Als lid van joekskapel Moj Zat, senator van de Piëlhaas, ambassadeur van Venray dementievriendelijk, bestuurslid van de stichting Kapstok, drager van de Zilveren Ereblijk van de gemeente Venray, drager van de onderscheiding 't Silveren Swaentje, beschermheer van schutterij 't Zandakker en voorzitter van stichting Stadspark Venray. Daarnaast sponsort en ondersteunt hij diverse culturele activiteiten, waaronder vastelaovesvereniging De Piëlhaas en de instandhouding van religieuze cultuurschatten in Venray. Frank Nelissen was als directeur/eigenaar van Nelipak ook een uiterst sociaal werkgever, die naast de bedrijfsactiviteiten ook oog had voor de mens achter de werknemer.

Foto: Hoedemaekers Venray.


Liedjesavond in Ysselsteyn

Ysselsteyn | Op zaterdag 26 november wordt er in Ysselsteyn gestreden om de Wiet van der Hoff-wisseltrofee tijdens de liedjesavond van carnavalsvereniging De Piëlreus.

Zes liedjes strijden om de trofee. Deze liedjes zijn opgenomen in opnamestudio Trypoul in Neerkant. De liedjes worden deze avond twee keer gezongen onder begeleiding van Wah Moj Woh. In de pauze is er een optreden van de Ysselsteynse winnaars van het liedjesfestival in Venray, Pruuf Mar. De avond wordt afgesloten door Blue Band uit Leunen. De avond begint om 20.33 uur en vindt plaats in gemeenschapshuis De Smelehof. De entree is gratis.


Kienen Wijk Zuid

Venray | In het wijkgebouw aan de Beukenlaan 4 in Venray wordt op vrijdag 25 november vanaf 20.00 uur een kienavond gehouden.