Afbeelding

Glennis Grace in ZaalZeven

Venray | Onder de titel 'A wonderful Christmas time' presenteert ZaalZeven aan de Maasheseweg 80a in Venray op vrijdag 23 december vanaf 18.45 uur een exclusieve feestavond met livemuziek. Blikvanger in het programma is het optreden van de populaire zangeres Glennis Grace, die de gasten in de in kerstsfeer gehulde zaal verrast met een spetterend optreden.

Het eindejaarsfeest biedt iedereen wat wils. Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen tijdens dit kerstuitje niet alleen genieten van het muzikale talent van Glennis Grace en Live Piano's, maar ook van een ontvangst met champagne, onbeperkt bier, fris en wijn drinken, een kaasbuffet en fingerfood als saté, mini-hamburgertjes en haring. Ook wordt in ZaalZeven een casino, waarin onder begeleiding allerlei gokspellen kunnen worden gespeeld, ingericht. "Het is voor het eerst dat we zo groot uitpakken aan de vooravond van Kerstmis", zegt Hans van der Sterren, eigenaar van Parkhotel Horst en Hotel Asteria en ZaalZeven in Venray. "Voor veel mensen begint die avond de kerstvakantie. Met 'A wonderful Christmas time' willen we ze meteen in de juiste stemming brengen. Met topartiesten als Live Piano's en Glennis Grace en onze vertrouwde service, gastvrijheid en kwaliteit gaat dat zeker lukken."

Een kaartje voor deze all-in feestavond met livemuziek kost 69,50 euro. Het is ook mogelijk om voor 109,50 euro een compleet arrangement (inclusief overnachting en ontbijtbuffet bij Asteria of Parkhotel Horst) te kiezen. Reserveren kan telefonisch via 0478 511 466 of e-mail info@zaalzeven.nl.