Afbeelding

Feestelijke intocht Sinterklaas

Venray | Ook dit jaar was de intocht in Venray een geweldig feest. Ieder jaar weer verbaast Sinterklaas zich over de grote opkomst van alle lieve kinderen, ouders en (over)grootouders uit Venray met zijn mooie kerkdorpen.

Sinterklaas arriveerde ook dit jaar weer met zijn trouwe paard Amerigo en zijn glitter en glamour pieten.

"Het is gewoon overweldigend om hier in Venray te mogen arriveren en zoveel lieve mensen te begroeten. De kinderen maken altijd tekeningen voor mij, juichen mij toe en zingen liedjes, daar geniet ik ieder jaar weer van. De optocht is ook altijd zo mooi. Met muziek en allerlei gekke voertuigen, onze pieten hebben de grootste lol, zeker met alle lieve kinderen erbij", aldus Sinterklaas.

Het feest in Venray is nog lang niet voorbij: zo staat er nog een koopzondag gepland met de inmiddels traditiegetrouwe lichtjestocht waarbij alle kinderen en volwassenen met hun lampion door het centrum van Venray kunnen wandelen en overdag zijn er natuurlijk ook tal van activiteiten. Ook op zaterdag kun je Sinterklaas ontmoeten in Venray, dan wandelt hij soms rond met zijn pieten. Het Sint Nicolaas Gilde heeft zijn slaapkamer ook weer voorbereid, zodat hij heerlijk kan slapen in Venray in de etalage van de Rabobank in Venray.

Meer informatie over het programma van Sinterklaas in Venray is te bekijken op www.sinterklaasinvenray.nl of op Facebook www.facebook.com/SinterklaasVenray1.