Afbeelding

Familieweken in schouwburg

Venray | Maaspoort Theater & Events en Schouwburg Venray werken steeds vaker samen en dat levert veel voordelen op. Zo wordt de programmering door programmeur Anne-Christine Liebrand al enkele jaren gezamenlijk gedaan, waardoor een breder palet aan voorstellingen aangeboden kan worden.

Tijdens de verbouwing van Schouwburg Venray is de afdeling marketing ingetrokken bij de afdeling marketing van De Maaspoort en dat heeft geleid tot een nog betere samenwerking. "Veel televisiehelden komen tot leven in het theater. Een unieke ervaring voor de kinderen om ze te ontmoeten of te knuffelen. Om hiervoor uit te wijken naar het andere theater is dan ook vaak geen probleem, men moet alleen weten welke familievoorstellingen waar te zien zijn. De theaters zijn geen concurrenten van elkaar maar versterken elkaar alleen maar", aldus de marketeers van de twee theaters.

Dit keer gebeurt dit in de vorm van De Magische Familieweken. Wie in de periode van 12 november tot en met 11 december tickets boekt voor familievoorstellingen heeft, naast een leuke middag of avond in het theater, ook kans op bijzondere prijzen voor het hele gezin. Voor deze familieweken is een samenwerking gezocht met onder andere De Efteling en binnenspeeltuin Ballorig. Samen met hen zijn prijzen beschikbaar gesteld zoals een Efteling-arrangement.

Ook worden jaarabonnementen en vrijkaarten verloot van de binnenspeeltuinen van Ballorig in Venlo en Nieuw-Bergen. Meer informatie is te vinden op www.schouwburgvenray.nl en www.maaspoort.nl. Foto: Geppetto.