Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Samen financieel ontzorgen

Ysselsteyn/Meerlo | Peter Verstappen en Sjoerd Heurkens hebben ieder hun eigen bedrijf op het gebied van financiële dienstverlening. Sinds kort hebben ze de handen in elkaar geslagen om hun klanten nog beter te kunnen ontzorgen op het gebied van financiële zaken.

Peter Verstappen (Verstappen Financieel Advies) en Sjoerd Heurkens (Heurkens Advies) hebben beiden een jarenlange ervaring op het gebied van financiële dienstverlening. Na respectievelijk 28 en 18 jaar hebben beiden onafhankelijk van elkaar de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet.

"De financiële wereld en de dienstverlening daar rond omheen is sterk veranderd de laatste jaren. Banken en verzekeringsmaatschappijen digitaliseren, de samenleving virtualiseert en we kennen een terugtrekkende overheid", legt Peter Verstappen uit. "Allemaal veranderingen waar veel mensen toch moeite mee hebben en soms door de bomen het bos niet meer zien."

Die veranderingen vragen meer zelfredzaamheid van de mensen. Het persoonlijke contact met bank, verzekeraar en overheid verdwijnt steeds meer. "Veel mensen weten daar geen raad mee, wij wel", licht Sjoerd Heurkens toe. Beiden zijn gecertificeerd financieel planner, onafhankelijk en kunnen hun klanten met raad en daad bijstaan op financieel gebied. "Daarbij speelt vertrouwen, persoonlijk contact, dichtbij de mensen, service en korte lijnen een belangrijke rol, of het nu gaat om financiële planning of uw verzekeringspakket, administratieve ondersteuning of belastingvraagstukken. Wij kunnen daar onafhankelijk van elkaar, maar juist ook samen, veel voor die mensen betekenen. Daarnaast kunnen we ook adviseren bij nalatenschappen en erfenissen."

Voor meer informatie kijk op www.verstappenfinancieeladvies.nl of op www.heurkensadvies.nl. Foto Henk Lammen.


Hematon in Venlo

Venlo | Patiëntenorganisatie Hematon, voor alle vormen van hematologische kanker, houdt op zaterdag 19 november een congres voor patiënten, hun naasten en belangstellenden in het Limburgs Museum aan de Keulsepoort 5 in Venlo.

Thema is Van klacht tot en met behandeling. Sprekers zijn Nicole Blijlevens, hoogleraar en afdelingshoofd Hematologie Radboudumc in Nijmegen, en Daniëlle van Grinsven, senior verpleegkundige afdeling Hematologie en Dagbehandeling Radboudumc. De dag duurt van 10.00 tot 14.00 uur, inclusief lunch. Hierna is er gelegenheid het Limburgs Museum te bezoeken. Aanmelden kan tot 18 november via www.hematon.nl/limburg of telefoon (077)8511660.